purui-1
purui-2
purui-3
CHINAPLAS2022-PLASTIC RECYCLING MACHINE
about

purui

babagan awake dhewe

Chengdu PuRui Polymer Engineering Co. Ltd minangka salah sawijining produsen mesin ekstrusi daur ulang plastik, peralatan cuci lan peralatan tambahan sing gegandhengan ing China.Swara 500 set, kita mlaku ing ndonya lan saiki ngasilake luwih saka 1 yuta ton pelet plastik saben taun.ngatur teknologi daur ulang lan insinyur pabrik daur ulang plastik sing efisien lan fleksibel.

Ing mesin daur ulang plastik, kita duwe mesin cuci Botol PET, sing kalebu mesin prewashing, crusher plastik, shredder, tangki banyu ngambang, pengering sentrifugal, lsp.

Ing mesin pelletizing plastik, kita duwe mesin pelletizing kanthi siji tahap, rong tahap utawa sekrup tunggal, sekrup ganda kanggo pelletizing kabeh jinis bahan plastik.kayata film PP/PE, tas anyaman, kain, serpihan kaku.lsp

Ing mesin Extrusion Plastik, kita duwe pipa PVC, PP, PE PE-RT PPR lan mesin nggawe profil

Ing peralatan daur ulang Baterei Asam Timbal Sampah, kethokan baterei sampah lan set lengkap syarat perawatan timbal daur ulang.Proses produksi project adopts perusahaan kita poto-dikembangaké udan lengkap-otomatis mechanical bejat lan proses misahake, timbal tempel amonia wis desulfurization, solusi amonium sulfat dimurnèkaké -MVR crystallization-ammonia nitrogen perawatan lengkap proses set, desulfurization timbal tempel proses smelting perawatan , proses panyulingan timbal suda, smelting koleksi bledug gas buntut lan proses perawatan.

liyane
  • 2006
    Panyiapan perusahaan
  • 15+
    Taun Pengalaman
  • 2000sqm+
    Area pabrik

purui

Kaluwihan Enterprise

  • Teknologi

    Kita tetep ing kualitas produk lan ngontrol proses produksi kanthi ketat, setya kanggo nggawe kabeh jinis.

  • Tim teknis sing kuwat

    Kita duwe tim teknis sing kuat ing industri, pengalaman profesional pirang-pirang dekade, tingkat desain sing apik banget, nggawe peralatan cerdas kanthi efisiensi dhuwur.

  • Niat gawe

    Perusahaan kasebut nggunakake sistem desain canggih lan nggunakake manajemen sistem manajemen mutu internasional ISO9001 2000.

Washed PE film granulating extruder

purui

Produk hot-sale

  • Bahan Proses Mesin Daur Ulang PURUI: Garis cuci bisa digunakake kanggo tas anyaman PP, film lan tas sampah PE, film, bahan pengepakan lan sawetara bahan longgar liyane, film pertanian (1mm), film LDPE industri kanthi susu lan bubuk, omah kaca LDPE. wayang.Film kemasan pangan, film pertanian, omah ijo nggunakake film, film sing digunakake ing lapangan minyak, tas PP, film PE, tas anyaman PP, film nyusut LDPE, pirang-pirang film, film alam utawa film sing dicithak abot, tas semen, tas berminyak, tas reged PURUI Daur Ulang Mac...
    liyane
  • Video Produk: Gambar Bahan Pengolahan: Bahan Pengolahan: HDPE, LDPE, LLDPE, PP, kayata film, tas, serpihan, rol film, film stretch, film nyusut, film multi-lapisan, Potongan tas T-shirt PE Busa, EPS lan XPS: gulungan, tas, lembaran, wadhah panganan, jaring buah, tutup Tekstil: serat PP, rafia, sutra, benang, tas anyaman, tas jumbo karo katup pemotong, sing digunakake kanggo ...
    liyane
  • Video: Informasi umum: SJ mesin pelletizing utamané kanggo daur ulang plastik kaku, kayata ulig utawa regrind PE, PP, PS, ABS, PC, PA6 etc. Sing plastik kaku asalé saka Perkakas rumah tangga, HDPE drum kanggo lenga lan bahan bakar, Botol susu HDPE, deterjen lan botol sampo, lan liya-liyane. Bisa uga daur ulang PE garing sing wis dikumbah lan diperas, film PP lan plastik alus.Aplikasi: l ulig utawa regrind PE, PP, PS, ABS, PC, PA6 l Squeezed sakabeheng PP lan film PE.Fitur: 1. Kaping pindho saringan...
    liyane
  • Garis cuci botol HDPE garis sederhana Garis cuci bisa disesuaikan dadi cendhak lan karter kanggo panjaluk.Kanthi sertifikat CE.Garis cuci botol HDPE, kita entuk akeh pengalaman saka proyek nyata kanggo para pelanggan saka saindenging jagad.Botol HDPE asale saka botol deterjen, botol susu lan liya-liyane ing bales. Garis cuci kita lengkap karo pembuka bale, pemisah magnetik, prewasher, crusher, cuci gesekan lan tangki ngambang lan cuci panas, pemisah label, jinis warna ...
    liyane
  • Video Produk: Gambar Bahan Pengolahan: Bahan Pengolahan: HDPE, LDPE, LLDPE, PP, kayata film, tas, serpihan, rol film, film stretch, film nyusut, film multi-lapisan, Potongan tas T-shirt PE Busa, EPS lan XPS: gulungan, tas, lembaran, wadhah panganan, jaring buah, tutup Tekstil: serat PP, rafia, sutra, benang, tas anyaman, tas jumbo karo katup pemotong, sing digunakake kanggo ...
    liyane
  • seri TSSK punika Co-puteran pindho / Twin screw extruder Gearbox luwih kuat, unsur meneng luwih tepat endow TSSK sawetara Processing luwih fleksibel lan jendhela operasi luwih akeh.Kita uga nyedhiyakake solusi individu miturut syarat khusus.Macem-macem unsur sekrup modular, tong, filtrasi cair lan sistem pelletizing bakal entuk paling akeh investasi sampeyan.Karakteristik teknis: Torsi dhuwur: Faktor daya dukung gearbox>=13 Presisi dhuwur: Akurasi ...
    liyane
  • Sistem pelletizing daur ulang extruder tunggal SJ Series yaiku sistem pelletizing daur ulang ekstruder sekrup tunggal minangka sistem khusus lan dipercaya sing cocok kanggo daur ulang lan pelletizing.Nggabungke fungsi plasticization lan pelletizing kanggo siji langkah.Kayata ulig PE, PP gendul lan drum flakes lan sakabeheng lan squeesed film PE garing, uga ABS, PS, PP saka pallets sampah, kursi, Perkakas etc. Kapasitas bisa macem-macem saka 100-1100kg / h.Fitur peralatan: 1. Kanggo t...
    liyane
  • Video Produk: Tata letak garis cuci botol HDPE 1000 kg/jam 1 Pengisi daya piring rantai 2 Pembuka bal (4 poros) 3 Pemisah magnetik 4 Konveyor sabuk 5 Pemisah trommel 6 Konveyor sabuk 7 Mesin cuci 8 Layar saringan banyu 9 Tangki banyu 10 Konveyor sabuk 11 Platform sortir manual 12 Belt conveyer 13 PSJ1200 Crusher 14 Pengisi daya sekrup horisontal 15 Pengisi daya sekrup 16 Cuci gesekan kecepatan sedang 17 Cuci tangki A 18 Cuci gesekan kecepatan tinggi 19 Pengisi daya sekrup 20 Cuci panas 21 Cuci gesekan kecepatan tinggi 22...
    liyane
  • Video produk: PP, film PE lan PP tas anyaman sistem daur ulang Tata letak: 1. Belt conveyer 2. Crusher 3. Horizontal gesekan ngumbah 4. High kacepetan gesekan ngumbah 5. Floating tank 6. Screw loader 7. Dewatering maching 8. Screw loader 9 .Floating washer 10.Screw loader 11.Plastic squeezer dryer Fitur utama mesin cuci: A.Horizontal Friction Washing Iki dirancang kanggo mbusak wedhi lan label kanthi efektif ing film.Bakal nambah banyu kanggo ngumbah.B. cuci gesekan kacepetan dhuwur Iku dirancang ...
    liyane
<
>
  • PP Jumbo bag Shredding Crushing Washing Drying Pelletizing Recycling Machine
  • Two stages plastics Film and fibers and bags Pelletizing machine
  • SJ type pelletizing machine for PP PE rigid plastics and squeezed plastics
  • HDPE bottles detergent bottles and milk bottles washing line simple line plastic recycling machine
  • PP PE Film Recycling Extruder Machine with Shredding Agglomerator
  • TSSK series is Co-rotating double/Twin screw extruder
  • SJ Series is single screw extruder for PP and HDPE rigid and squeezed materials
  • HDPE bottles recycling line with sorting, crusher and color sorting, hot washing and dry function
  • PP, PE film and PP woven bags recycling system

purui

Testimoni

  • Monar Meng

    13 Taun Pengalaman
    +86-13018208126
    Monar@puruien.com
  • Aileen.He

    10 Taun Pengalaman
    +86-15602292676
    Aileen.he@puruien.com
  • Jennifer Qing

    7 Taun Pengalaman
    +86-15108254881
    Jennifer.qing@puruien.com
liyane

purui

Jurnalisme

  • Laminated films production craft  and features and recycling

    Produksi film laminasi ...

    Film Laminated digawe dening loro utawa sawetara lapisan saka materi beda kaya PE, PP.Polimer PVC lan PS lan PET kanthi kertas utawa foil metalik.Lagi mainlu digunakake ing packing.Ing ngisor iki kita ngomong babagan kerajinan produksi film laminated lan fitur-fitur kasebut uga daur ulang film laminated ...
    liyane
  • Mangkene carane Coca-Cola ...

    Industri minuman ringan ngasilake 470 milyar botol plastik saben taun, dirancang kanggo digunakake mung sapisan. Coca-Cola nyumbang seprapat saka iku;meh setengah saka gendul Coke padha dibuwang, burned utawa littered.Botol plastik sekali pakai ngirit biaya produksi.Coca-Cola ndarbeni atusan merek...
    liyane
  • PURUI Efforts on Plastic Recycling Machine

    Upaya PURUI Re...

    Terus nglawan COVID19, kita wis nganggo topeng meh telung taun.Akeh ahli fashion sing nganggep topeng minangka barang fashion anyar, dicithak kanthi pola, nempel logo, nginstal gesper aromaterapi lan nggantung rantai topeng, nggawe upaya gedhe ing ...
    liyane
  • New range of plastic machines like PE and PPRpipes and PVC pipes

    Rangkaian mesin plastik anyar ...

    Sawise Festival Musim Semi sing dawa lan seneng, kita bali kerja.Taun Anyar iki kita wis ngembangake macem-macem produk.Saka mesin daur ulang plastik nganti mesin nggawe produk plastik.Ora mung garis cuci plastik, garis pelletizing, nanging uga pipa PVC, PP, PE PE-RT PPR lan pr ...
    liyane