page_banner

Kabar

  • Laminated films production craft  and features and recycling

    Kerajinan produksi film laminasi lan fitur lan daur ulang

    Film Laminated digawe dening loro utawa sawetara lapisan saka materi beda kaya PE, PP.Polimer PVC lan PS lan PET kanthi kertas utawa foil metalik.Lagi mainlu digunakake ing packing.Ing ngisor iki kita ngomong babagan kerajinan produksi film laminated lan fitur-fitur kasebut uga daur ulang film laminated ...
    Waca liyane
  • Mangkene carane Coca-Cola nyumbang kanggo masalah plastik ing saindenging jagad

    Industri minuman ringan ngasilake 470 milyar botol plastik saben taun, dirancang kanggo digunakake mung sapisan. Coca-Cola nyumbang seprapat saka iku;meh setengah saka gendul Coke padha dibuwang, burned utawa littered.Botol plastik sekali pakai ngirit biaya produksi.Coca-Cola ndarbeni atusan merek...
    Waca liyane
  • PURUI Efforts on Plastic Recycling Machine

    Upaya PURUI ing Mesin Daur Ulang Plastik

    Terus nglawan COVID19, kita wis nganggo topeng meh telung taun.Akeh ahli fashion sing nganggep topeng minangka barang fashion anyar, dicithak kanthi pola, nempel logo, nginstal gesper aromaterapi lan nggantung rantai topeng, nggawe upaya gedhe ing ...
    Waca liyane
  • New range of plastic machines like PE and PPRpipes and PVC pipes

    Mesin plastik anyar kaya PE lan PPRpipes lan pipa PVC

    Sawise Festival Musim Semi sing dawa lan seneng, kita bali kerja.Taun Anyar iki kita wis ngembangake macem-macem produk.Saka mesin daur ulang plastik nganti mesin nggawe produk plastik.Ora mung garis cuci plastik, garis pelletizing, nanging uga pipa PVC, PP, PE PE-RT PPR lan pr ...
    Waca liyane
  • Happy New Year! PURUI plastic recycling machine

    Sugeng warsa enggal!Mesin daur ulang plastik PURUI

    Ing 2022, iku taun anyar.Daur ulang plastik bakal ngadhepi kasempatan minangka upaya netral karbon dening kabeh counytries.Suhu global terus mundhak, lan bencana alam ndadekake kita luwih menehi perhatian marang perlindungan lingkungan.Umume pamrentah ing kabeh negara, njaluk daur ulang ...
    Waca liyane
  • why choose self-cleaning filtration system?

    kenapa milih sistem filtrasi self-cleaning?

    Perusahaan PURUI nggawe lan ngrancang jinis anyar sistem filtrasi ngresiki dhewe nganggo teknologi riset lan pangembangan paling anyar, sing bisa mujudake ekstrusi siklik non-stop, utamane cocok kanggo granulasi plastik polusi abot.Sistem filtrasi paling anyar bisa nambani lan mbusak nganti 5% ...
    Waca liyane
  • Feedback on our machines and improvement on the plastic recycling machine

    Umpan balik babagan mesin lan perbaikan ing mesin daur ulang plastik

    Umpan balik babagan mesin lan perbaikan ing mesin daur ulang plastik Kita wis ana ing industri daur ulang plastik kanggo sejarah sing dawa.Matur nuwun kanggo dhukungan lan kepercayaan pelanggan.Kanthi kapercayan para pelanggan, kita terus riset lan nambah kabeh....
    Waca liyane
  • Why we need to recycle plastics

    Apa kita kudu daur ulang plastik

    Apa kita kudu daur ulang plastik.Plastik iku penting banget supaya kita ora bisa urip tanpa iku.Wiwit ditemokake ing 850 ing basa Inggris.Luwih saka 100 taun, ana ing endi wae ing saindenging jagad.Saka paket kanggo panganan lan panyimpenan kabutuhan saben dina kanggo bahan kimia ...
    Waca liyane
  • PET bottle washing and recycling machine

    Mesin ngumbah lan daur ulang botol PET

    Botol PET pasca konsumen Teknologi cuci lan daur ulang botol PET ngumbah botol PET pasca konsumen sawise dikumpulake.Garis cuci botol PET yaiku mbusak impurities (kalebu pamisahan label, pemurnian permukaan botol, klasifikasi botol, mbusak logam, lan sapiturute), nyuda vo ...
    Waca liyane
  • How to choose plastic recycling granulator (extruder)?

    Cara milih granulator daur ulang plastik (extruder)?

    Pisanan, pelanggan kudu nemtokake wangun lan jinis bahan daur ulang, uga ngevaluasi kapasitas daur ulang (kg / jam).Iku langkah inti saka mesin daur ulang milih.Sawetara pelanggan anyar tansah kesalahpahaman babagan mesin daur ulang plastik, sing bisa daur ulang kabeh jinis plastik.Bener, beda ...
    Waca liyane
  • plastic film recycling washing

    daur ulang film plastik ngumbah

    Film plastik regane minangka sumber sekunder ing pasar daur ulang.Film daur ulang bisa digunakake kanthi akeh ing produksi macem-macem produk.Ana beda saka wangun, ukuran, isi Kelembapan lan isi impurity saka film plastik sampah, Ing pasar daur ulang, ...
    Waca liyane
  • 2021 Chinaplas

    2021 Chinaplas

    2021 minangka taun khusus.Nalika kita ngliwati 2020 sing angel, kanthi pangarep-arep anyar 2021 kita ngrangkul taun anyar.Ing taun kita duwe akeh kanca sing disenengi pikiran lan profesional ing plastik ngumpulake t...
    Waca liyane