page_banner

ML Mesin pelletizing rong tahap

  • Two stages plastics Film and fibers and bags Pelletizing machine

    Rong tahap plastik Film lan serat lan tas mesin Pelletizing

    Kontrol sing gampang lan otomatis lan feed plastik alus.
    Sabuk conveyor njaluk inter-lock karo shredding compactor.Sawise suhu jero compactor dadi dhuwur banget, lan ampere mundhak banget, conveyor sabuk bakal mandheg kanthi otomatis.
    Katup pemotong kompaktor, sing bisa ngawasi kacepetan pakan materi supaya ora kompaktor cair.Desain kasebut mbantu banget kanggo nglereni keseimbangan.
    Sistem degassing vakum kaping pindho sing bisa ngilangi gas lan uap banyu kanthi akeh.
    Various sistem nyaring hydraulic njamin layar nyaring gedhe kanggo impurity.Tekanan stabil lan kacepetan ganti layar cepet.
    Sistem pemotongan digunakake miturut fitur materi