page_banner

mesin daur ulang plastik

  • single screw extruder with self-cleaning filtration system

    extruder meneng siji karo sistem filtrasi self-cleaning

    Perusahaan PURUI nggawe lan ngrancang jinis sistem filtrasi reresik anyar nggunakake teknologi riset lan pangembangan paling anyar, sing bisa mujudake ekstrusi siklik non-stop, utamane cocok kanggo granulasi plastik polusi abot.Sistem filtrasi paling anyar bisa nambani lan mbusak nganti 5% saka impurities ing nyawiji.Kotoran sing bisa dipisahake kalebu kertas, serpihan kayu, aluminium, plastik sing ora leleh, lan karet.

  • HDPE bottles detergent bottles and milk bottles washing line simple line plastic recycling machine

    Botol deterjen botol HDPE lan garis cuci botol susu mesin daur ulang plastik

    Mesin cuci botol HDPE bisa digunakake kanggo daur ulang daur ulang botol susu HDPE, garis cuci botol deterjen HDPE, daur ulang botol insektisida HDPE.Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.Kita bakal menehi solusi sing paling apik kanggo nggayuh pangarepan pelanggan.

  • SJ type pelletizing machine for PP PE rigid plastics and squeezed plastics

    SJ jinis mesin pelletizing kanggo PP PE plastik kaku lan squeezed plastik

    SJ jinis mesin pelletizing kanggo PP lan PE plastik kaku lan squeezed plastik sawise squeezer plastik.Tumindak apik kanggo daur ulang flakes botol HDPE saka botol deterjen, botol susu HDPE, lsp.

  • ML Model Single Screw Plastic Recycling Extruder with Cutter Compactor

    ML Model Single Screw Plastik Daur Ulang Extruder karo Cutter Compactor

    Kanthi logam cilik gampang rusak sekrup lan tong minyak, akeh panjaluk pelanggan
    Sabuk conveyor njaluk inter-lock karo shredding compactor.Sawise suhu jero compactor dadi dhuwur banget, lan ampere mundhak banget, conveyor sabuk bakal mandheg kanthi otomatis.
    Katup pemotong kompaktor, sing bisa ngawasi kacepetan pakan materi kanthi ngindhari compactor sing ilang.Desain kasebut mbantu banget kanggo nglereni keseimbangan.
    Sistem degassing vakum kaping pindho sing bisa mbuwang gas lan banyu kanthi akeh.
    Various sistem nyaring hydraulic njamin layar nyaring gedhe kanggo impurity.Tekanan stabil lan kacepetan ganti layar cepet.
    Sistem pemotongan digunakake miturut fitur materi

  • HDPE bottles recycling line with sorting, crusher and color sorting, hot washing and dry function

    Garis daur ulang botol HDPE kanthi ngurutake, crusher lan ngurutake warna, cuci panas lan fungsi garing

    Garis cuci botol HDPE, kita entuk akeh pengalaman saka proyek nyata kanggo para pelanggan saka saindenging jagad.

    Botol HDPE asale saka botol deterjen, botol susu lan liya-liyane ing bales. Garis cuci kita lengkap karo pembuka bale, pemisah magnetik, prewasher, crusher, cuci gesekan lan tangki ngambang lan cuci panas, pemisah label, sorter warna lan kabinet listrik.

    Kita wis ngrancang garis lengkap kanggo pelanggan daur ulang botol HDPE ing China lan negara liya.Miturut syarat pelanggan, kita bisa nambah utawa mbusak sawetara mesin tartamtu kanggo nggayuh target.

  • Squeezer for PPPE film, the PP woven bags

    Squeezer kanggo film PPPE, tas anyaman PP

    Minangka mesin kanggo garing PP LDPE, film HDPE sing wis di resiki, tas tenunan PP, menehi bantuan gedhe kanggo ngatasi masalah kelembapan bahan pembersih.

    Kelembapan pungkasan ana ing 3-5% kanggo bahan PE lan PE.Iki nduweni peran penting ing garis cuci plastik.Produk pungkasan bisa langsung menyang pelletizing extruded.

  • BOPP film granulating machine

    Mesin granulasi film BOPP

    Mesin granulasi film BOPP nggabungake fungsi crushing, compaction, plasticization lan granulation, lan cocok kanggo proses daur ulang plastik lan granulasi.Granulator film BOPP minangka solusi sing dipercaya lan efisien kanggo regranulasi film plastik, serat rafia, filamen, tas, tas anyaman lan bahan busa.Prodhuk final diprodhuksi dening granulator film Fangsheng BOPP ing wangun granules / granules, kang bisa langsung sijine menyang baris produksi kanggo film blo ...
  • PP Jumbo bag Shredding Crushing Washing Drying Pelletizing Recycling Machine

    PP Jumbo bag Shredding Crushing Washing Drying Pelletizing Recycling Machine

    Bahan Proses Mesin Daur Ulang PURUI: Garis cuci bisa digunakake kanggo tas anyaman PP, film lan tas sampah PE, film, bahan pengepakan lan sawetara bahan longgar liyane, film pertanian (1mm), film LDPE industri kanthi susu lan bubuk, omah kaca LDPE. wayang.Film kemasan pangan, film pertanian, omah ijo nggunakake film, film sing digunakake ing lapangan minyak, tas PP, film PE, tas anyaman PP, film nyusut LDPE, pirang-pirang film, film alam utawa film sing dicithak abot, tas semen, tas berminyak, tas reged PURUI Daur Ulang Mac...
  • Plastic Crusher for PP PE films and HDPE bottles

    Crusher Plastik kanggo film PP PE lan botol HDPE

    Mesin penghancur plastik kanggo nyuda ukuran plastik, kayata film pertanian PE, film pisang lan tas, film PP, tas PPwoven dll.

  • SJ Series is single screw extruder for PP and HDPE rigid and squeezed materials

    SJ Series punika single screw extruder kanggo PP lan HDPE bahan kaku lan squeezed

    The extruders meneng siji dikembangaké kanggo wangun banget dhasar saka extruder sing mung nyawiji lan mbentuk materi.Amarga biaya sing murah, desain sing prasaja, kasar, lan linuwih, mesin ekstrusi sekrup tunggal minangka salah sawijining mesin ekstrusi sing paling populer lan akeh digunakake kanggo kabeh jinis daur ulang plastik.

  • TSSK series is Co-rotating double/Twin screw extruder

    seri TSSK punika Co-puteran pindho / Twin screw extruder

    seri TSSK punika Co-puteran pindho / Twin screw extruder, iku paling populer twin screw extruder.nduweni kinerja campuran sing apik, kinerja ngresiki diri sing apik lan karakteristik konfigurasi modular sing fleksibel sing cocog kanggo ngolah macem-macem bahan.

  • Two stages plastics Film and fibers and bags Pelletizing machine

    Rong tahap plastik Film lan serat lan tas mesin Pelletizing

    Kontrol sing gampang lan otomatis lan feed plastik alus.
    Sabuk conveyor njaluk inter-lock karo shredding compactor.Sawise suhu jero compactor dadi dhuwur banget, lan ampere mundhak banget, conveyor sabuk bakal mandheg kanthi otomatis.
    Katup pemotong kompaktor, sing bisa ngawasi kacepetan pakan materi supaya ora kompaktor cair.Desain kasebut mbantu banget kanggo nglereni keseimbangan.
    Sistem degassing vakum kaping pindho sing bisa ngilangi gas lan uap banyu kanthi akeh.
    Various sistem nyaring hydraulic njamin layar nyaring gedhe kanggo impurity.Tekanan stabil lan kacepetan ganti layar cepet.
    Sistem pemotongan digunakake miturut fitur materi

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2