page_banner

Torsi dhuwur TSSK co-rotasi Twin screw extruder

  • TSSK series is Co-rotating double/Twin screw extruder

    seri TSSK punika Co-puteran pindho / Twin screw extruder

    seri TSSK punika Co-puteran pindho / Twin screw extruder, iku paling populer twin screw extruder.nduweni kinerja campuran sing apik, kinerja ngresiki diri sing apik lan karakteristik konfigurasi modular sing fleksibel sing cocog kanggo ngolah macem-macem bahan.

  • PET flake granulation machine

    PET mesin granulasi flake

    Seri CT minangka extruder sekrup tunggal kanggo daur ulang serpihan PET.PET flakes desain garis granulation minangka kombinasi saka extruder meneng siji lan sistem vakum efisien dhuwur streamlines kabeh proses, durung tansah pelet final ing kualitas apik.