page_banner

Mesin ekstrusi plastik

  • BOPP film granulating machine

    Mesin granulasi film BOPP

    Mesin granulasi film BOPP nggabungake fungsi crushing, compaction, plasticization lan granulation, lan cocok kanggo proses daur ulang plastik lan granulasi.Granulator film BOPP minangka solusi sing dipercaya lan efisien kanggo regranulasi film plastik, serat rafia, filamen, tas, tas anyaman lan bahan busa.Prodhuk final diprodhuksi dening granulator film Fangsheng BOPP ing wangun granules / granules, kang bisa langsung sijine menyang baris produksi kanggo film blo ...
  • PVC pipe making machine

    Mesin nggawe pipa PVC

    Kita wis makarya karo perusahaan pipa lan extruder Cina sing misuwur kanggo ngluncurake seri peralatan ekstrusi:
    1. PPR, PP, PE pipa extruder
    2. Multi-lapisan PPR tabung extruder
    3. PVC pipe extruder
    4. PVC Extruder
    5.WPC Kayu-Plastik Mesin
    6. PET extruder sheet
    7.PC PMMA PSMS-chip extruder

    Peralatan kasebut diekspor menyang 70 negara ing saindenging jagad, kanthi adol sing stabil lan dhukungan tim teknis sing kuwat, kita bisa menehi sampeyan solusi lengkap lan peralatan lengkap.

    PPR bisa digunakake kanggo pemanasan lantai, pemanasan pusat omah lan industri, transportasi industri (cairan kimia lan gas), transportasi banyu ngombe, aplikasi khusus, transportasi banyu panas lan adhem.