page_banner

Video

Botol PET flakes garis ngumbah

PET flakes pelletizing line

Garis cuci film PP PE

Mesin pelletizing film PP PE kanthi nyaring kaping pindho

Mesin pelletizing film PP lan PE

SJ 200 siji meneng rong tahapan mesin pelletizing