page_banner

mesin pelletizing plastik

  • single screw extruder with self-cleaning filtration system

    extruder meneng siji karo sistem filtrasi self-cleaning

    Perusahaan PURUI nggawe lan ngrancang jinis anyar sistem filtrasi ngresiki dhewe nganggo teknologi riset lan pangembangan paling anyar, sing bisa mujudake ekstrusi siklik non-stop, utamane cocok kanggo granulasi plastik polusi abot.Sistem filtrasi paling anyar bisa nambani lan mbusak nganti 5% saka impurities ing nyawiji.Kotoran sing bisa dipisahake kalebu kertas, serpihan kayu, aluminium, plastik sing ora leleh, lan karet.

  • SJ type pelletizing machine for PP PE rigid plastics and squeezed plastics

    SJ jinis mesin pelletizing kanggo PP PE plastik kaku lan squeezed plastik

    SJ jinis mesin pelletizing kanggo PP lan PE plastik kaku lan squeezed plastik sawise squeezer plastik.Tumindak apik kanggo daur ulang flakes botol HDPE saka botol deterjen, botol susu HDPE, lsp.

  • ML Model Single Screw Plastic Recycling Extruder with Cutter Compactor

    ML Model Single Screw Plastik Daur Ulang Extruder karo Cutter Compactor

    Kanthi logam cilik gampang rusak sekrup lan tong minyak, akeh panjaluk pelanggan
    Sabuk conveyor njaluk inter-lock karo shredding compactor.Sawise suhu jero compactor dadi dhuwur banget, lan ampere mundhak banget, conveyor sabuk bakal mandheg kanthi otomatis.
    Katup pemotong kompaktor, sing bisa ngawasi kacepetan pakan materi kanthi ngindhari compactor sing ilang.Desain kasebut mbantu banget kanggo nglereni keseimbangan.
    Sistem degassing vakum kaping pindho sing bisa mbuwang gas lan banyu kanthi akeh.
    Various sistem nyaring hydraulic njamin layar nyaring gedhe kanggo impurity.Tekanan stabil lan kacepetan ganti layar cepet.
    Sistem pemotongan digunakake miturut fitur materi

  • BOPP film granulating machine

    Mesin granulasi film BOPP

    Mesin granulasi film BOPP nggabungake fungsi crushing, compaction, plasticization lan granulation, lan cocok kanggo proses daur ulang plastik lan granulasi.Granulator film BOPP minangka solusi sing dipercaya lan efisien kanggo regranulasi film plastik, serat rafia, filamen, tas, tas anyaman lan bahan busa.Prodhuk final diprodhuksi dening granulator film Fangsheng BOPP ing wangun granules / granules, kang bisa langsung sijine menyang baris produksi kanggo film blo ...
  • SJ Series is single screw extruder for PP and HDPE rigid and squeezed materials

    SJ Series punika single screw extruder kanggo PP lan HDPE bahan kaku lan squeezed

    The extruders meneng siji dikembangaké kanggo wangun banget dhasar saka extruder sing mung nyawiji lan mbentuk materi.Amarga biaya sing murah, desain sing prasaja, kasar, lan linuwih, mesin ekstrusi sekrup tunggal minangka salah sawijining mesin ekstrusi sing paling populer lan akeh digunakake kanggo kabeh jinis daur ulang plastik.

  • TSSK series is Co-rotating double/Twin screw extruder

    seri TSSK punika Co-puteran pindho / Twin screw extruder

    seri TSSK punika Co-puteran pindho / Twin screw extruder, iku paling populer twin screw extruder.nduweni kinerja campuran sing apik, kinerja ngresiki diri sing apik lan karakteristik konfigurasi modular sing fleksibel sing cocog kanggo ngolah macem-macem bahan.

  • Two stages plastics Film and fibers and bags Pelletizing machine

    Rong tahap plastik Film lan serat lan tas mesin Pelletizing

    Kontrol sing gampang lan otomatis lan feed plastik alus.
    Sabuk conveyor njaluk inter-lock karo shredding compactor.Sawise suhu jero compactor dadi dhuwur banget, lan ampere mundhak banget, conveyor sabuk bakal mandheg kanthi otomatis.
    Katup pemotong kompaktor, sing bisa ngawasi kacepetan pakan materi supaya ora kompaktor cair.Desain kasebut mbantu banget kanggo nglereni keseimbangan.
    Sistem degassing vakum kaping pindho sing bisa ngilangi gas lan uap banyu kanthi akeh.
    Various sistem nyaring hydraulic njamin layar nyaring gedhe kanggo impurity.Tekanan stabil lan kacepetan ganti layar cepet.
    Sistem pemotongan digunakake miturut fitur materi

  • PET flake granulation machine

    PET mesin granulasi flake

    Seri CT minangka extruder sekrup tunggal kanggo daur ulang serpihan PET.PET flakes desain garis granulation minangka kombinasi saka extruder meneng siji lan sistem vakum efisien dhuwur streamlines kabeh proses, durung tansah pelet final ing kualitas apik.

  • PP PE Film Recycling Extruder Machine with Shredding Agglomerator

    Mesin Extruder Daur Ulang Film PP PE kanthi Agglomerator Shredding

    Kanthi logam cilik gampang rusak sekrup lan tong minyak, akeh panjaluk pelanggan
    Sabuk conveyor njaluk inter-lock karo shredding compactor.Sawise suhu jero compactor dadi dhuwur banget, lan ampere mundhak banget, conveyor sabuk bakal mandheg kanthi otomatis.
    Katup pemotong kompaktor, sing bisa ngawasi kacepetan pakan materi kanthi ngindhari compactor sing ilang.Desain kasebut mbantu banget kanggo nglereni keseimbangan.
    Sistem degassing vakum kaping pindho sing bisa mbuwang gas lan banyu kanthi akeh.
    Various sistem nyaring hydraulic njamin layar nyaring gedhe kanggo impurity.Tekanan stabil lan kacepetan ganti layar cepet.
    Sistem pemotongan digunakake miturut fitur materi