page_banner

mesin ngumbah plastik

  • HDPE bottles detergent bottles and milk bottles washing line simple line plastic recycling machine

    Botol deterjen botol HDPE lan garis cuci botol susu mesin daur ulang plastik

    Mesin cuci botol HDPE bisa digunakake kanggo daur ulang daur ulang botol susu HDPE, garis cuci botol deterjen HDPE, daur ulang botol insektisida HDPE.Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.Kita bakal menehi solusi sing paling apik kanggo nggayuh pangarepan pelanggan.

  • HDPE bottles recycling line with sorting, crusher and color sorting, hot washing and dry function

    Garis daur ulang botol HDPE kanthi ngurutake, crusher lan ngurutake warna, cuci panas lan fungsi garing

    Garis cuci botol HDPE, kita entuk akeh pengalaman saka proyek nyata kanggo para pelanggan saka saindenging jagad.

    Botol HDPE asale saka botol deterjen, botol susu lan liya-liyane ing bales. Garis cuci kita lengkap karo pembuka bale, pemisah magnetik, prewasher, crusher, cuci gesekan lan tangki ngambang lan cuci panas, pemisah label, sorter warna lan kabinet listrik.

    Kita wis ngrancang garis lengkap kanggo pelanggan daur ulang botol HDPE ing China lan negara liya.Miturut syarat pelanggan, kita bisa nambah utawa mbusak sawetara mesin tartamtu kanggo nggayuh target.

  • Squeezer for PPPE film, the PP woven bags

    Squeezer kanggo film PPPE, tas anyaman PP

    Minangka mesin kanggo garing PP LDPE, film HDPE sing wis di resiki, tas tenunan PP, menehi bantuan gedhe kanggo ngatasi masalah kelembapan bahan pembersih.

    Kelembapan pungkasan ana ing 3-5% kanggo bahan PE lan PE.Iki nduweni peran penting ing garis cuci plastik.Produk pungkasan bisa langsung menyang pelletizing extruded.

  • PP Jumbo bag Shredding Crushing Washing Drying Pelletizing Recycling Machine

    PP Jumbo bag Shredding Crushing Washing Drying Pelletizing Recycling Machine

    Bahan Proses Mesin Daur Ulang PURUI: Garis cuci bisa digunakake kanggo tas anyaman PP, film lan tas sampah PE, film, bahan pengepakan lan sawetara bahan longgar liyane, film pertanian (1mm), film LDPE industri kanthi susu lan bubuk, omah kaca LDPE. wayang.Film kemasan pangan, film pertanian, omah ijo nggunakake film, film sing digunakake ing lapangan minyak, tas PP, film PE, tas anyaman PP, film nyusut LDPE, pirang-pirang film, film alam utawa film sing dicithak abot, tas semen, tas berminyak, tas reged PURUI Daur Ulang Mac...
  • Plastic Crusher for PP PE films and HDPE bottles

    Crusher Plastik kanggo film PP PE lan botol HDPE

    Mesin penghancur plastik kanggo nyuda ukuran plastik, kayata film pertanian PE, film pisang lan tas, film PP, tas PPwoven dll.

  • PP, PE film and PP woven bags recycling system

    PP, film PE lan PP anyaman tas sistem daur ulang

    Baris produksi kabeh iki digunakake kanggo ngremukake, ngumbah, dewater lan film PP / PE garing, tas tenun PP sing asale saka konsumen kirim utawa industri kirim.Bahan mentah bisa dadi film pertanian sampah, film pengepakan sampah dll.

    PURUI fitur baris ngumbah ing struktur prasaja, operasi gampang, kinerja apik, kapasitas dhuwur lan konsumsi kurang etc. Iku bakal nyimpen akeh energi lan pegawe.

    Sawise bahan mentah dikumbah kanthi apik lan garing, bakal mlebu ing garis pelletizing.Garis pelletizing bakal proses lan pelletize bahan mentahan kanggo nggawe pelet plastik becik kanggo produksi sabanjuré.Salah siji materi bakal didol utawa kanggo nggawe film anyar utawa tas.

  • PET bottle flakes washing line

    Garis cuci flakes botol PET

    Garis ngumbah botol PET, kita entuk akeh pengalaman saka proyek nyata kanggo para pelanggan saka saindenging jagad.

    Ing India lan tanah air kita wis ngrancang garis lengkap kanggo pelanggan daur ulang botol PET.Miturut syarat pelanggan, kita bisa nambah utawa mbusak sawetara mesin tartamtu kanggo nggayuh target.

  • Post-Agriculture Film Recycle Washing Plant

    Pabrik Cuci Daur Ulang Film Pasca Pertanian

    Post-Agriculture PE Film Washing Line Pemotongan film plastik, ngumbah, mesin daur ulang kanthi output dhuwur lan kemampuan resik sing apik banget (500kg / h nganti 6500kg / h) Garis daur ulang plastik kabeh digunakake kanggo ngremukake, ngumbah, dewater lan garing PP / PE film, PP anyaman tas Processing materi: garis ngumbah iki bisa digunakake kanggo PP anyaman tas, film lan PE tas sampah, film, materi packaging lan sawetara materi ngeculke liyane, film tetanèn (1mm), film LDPE industri karo susu lan bubuk, LDPE film omah kaca...