page_banner

mesin pelletizing plastik jinis ML

  • single screw extruder with self-cleaning filtration system

    extruder meneng siji karo sistem filtrasi self-cleaning

    Perusahaan PURUI nggawe lan ngrancang jinis sistem filtrasi reresik anyar nggunakake teknologi riset lan pangembangan paling anyar, sing bisa mujudake ekstrusi siklik non-stop, utamane cocok kanggo granulasi plastik polusi abot.Sistem filtrasi paling anyar bisa nambani lan mbusak nganti 5% saka impurities ing nyawiji.Kotoran sing bisa dipisahake kalebu kertas, serpihan kayu, aluminium, plastik sing ora leleh, lan karet.

  • ML Model Single Screw Plastic Recycling Extruder with Cutter Compactor

    ML Model Single Screw Plastik Daur Ulang Extruder karo Cutter Compactor

    Kanthi logam cilik gampang rusak sekrup lan tong minyak, akeh panjaluk pelanggan
    Sabuk conveyor njaluk inter-lock karo shredding compactor.Sawise suhu jero compactor dadi dhuwur banget, lan ampere mundhak banget, conveyor sabuk bakal mandheg kanthi otomatis.
    Katup pemotong kompaktor, sing bisa ngawasi kacepetan pakan materi kanthi ngindhari compactor sing ilang.Desain kasebut mbantu banget kanggo nglereni keseimbangan.
    Sistem degassing vakum kaping pindho sing bisa mbuwang gas lan banyu kanthi akeh.
    Various sistem nyaring hydraulic njamin layar nyaring gedhe kanggo impurity.Tekanan stabil lan kacepetan ganti layar cepet.
    Sistem pemotongan digunakake miturut fitur materi

  • BOPP film granulating machine

    Mesin granulasi film BOPP

    Mesin granulasi film BOPP nggabungake fungsi crushing, compaction, plasticization lan granulation, lan cocok kanggo proses daur ulang plastik lan granulasi.Granulator film BOPP minangka solusi sing dipercaya lan efisien kanggo regranulasi film plastik, serat rafia, filamen, tas, tas anyaman lan bahan busa.Prodhuk final diprodhuksi dening granulator film Fangsheng BOPP ing wangun granules / granules, kang bisa langsung sijine menyang baris produksi kanggo film blo ...
  • Two stages plastics Film and fibers and bags Pelletizing machine

    Rong tahap plastik Film lan serat lan tas mesin Pelletizing

    Kontrol sing gampang lan otomatis lan feed plastik alus.
    Sabuk conveyor njaluk inter-lock karo shredding compactor.Sawise suhu jero compactor dadi dhuwur banget, lan ampere mundhak banget, conveyor sabuk bakal mandheg kanthi otomatis.
    Katup pemotong kompaktor, sing bisa ngawasi kacepetan pakan materi supaya ora kompaktor cair.Desain kasebut mbantu banget kanggo nglereni keseimbangan.
    Sistem degassing vakum kaping pindho sing bisa ngilangi gas lan uap banyu kanthi akeh.
    Various sistem nyaring hydraulic njamin layar nyaring gedhe kanggo impurity.Tekanan stabil lan kacepetan ganti layar cepet.
    Sistem pemotongan digunakake miturut fitur materi

  • PP PE Film Recycling Extruder Machine with Shredding Agglomerator

    Mesin Extruder Daur Ulang Film PP PE kanthi Agglomerator Shredding

    Kanthi logam cilik gampang rusak sekrup lan tong minyak, akeh panjaluk pelanggan
    Sabuk conveyor njaluk inter-lock karo shredding compactor.Sawise suhu jero compactor dadi dhuwur banget, lan ampere mundhak banget, conveyor sabuk bakal mandheg kanthi otomatis.
    Katup pemotong kompaktor, sing bisa ngawasi kacepetan pakan materi kanthi ngindhari compactor sing ilang.Desain kasebut mbantu banget kanggo nglereni keseimbangan.
    Sistem degassing vakum kaping pindho sing bisa mbuwang gas lan banyu kanthi akeh.
    Various sistem nyaring hydraulic njamin layar nyaring gedhe kanggo impurity.Tekanan stabil lan kacepetan ganti layar cepet.
    Sistem pemotongan digunakake miturut fitur materi