page_banner

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Salah sawijining Produsen Utama saka

Mesin Ekstrusi Daur Ulang Plastik

Chengdu PuRui Polymer Engineering Co. Ltd minangka salah sawijining produsen mesin ekstrusi daur ulang plastik, peralatan cuci lan peralatan tambahan sing gegandhengan ing China.Swara 500 set, kita mlaku ing ndonya lan saiki ngasilake luwih saka 1 yuta ton pelet plastik saben taun.

+
Taun Pengalaman
+
Peralatan Operasi
Yuta Ton
Output taunan
Pemasok

Wide Range saka Produk kanggo Pilih saka

Kita profesional ing pelletizing plastik, modifikasi plastik lan sistem daur ulang cuci plastik.Produk utama kami yaiku PP, PE, HDPE, LDPE, mesin daur ulang cuci pemotong film LLDPE, mesin daur ulang kantong sampah PE, sistem ekstrusi film shrink PP, mesin daur ulang film kemasan BOPP, ABS, daur ulang bahan rid PS, sortasi/pemotong botol PET/ garis daur ulang ngumbah, mesin daur ulang cuci film PET, extruder film plastik kanthi sekrup tunggal, sekrup tunggal kanthi efek degassing sing apik, torsi dhuwur co-rotating twin screw extruders, crusher shredder, pelletizing, sorting utawa pilihan sistem lan mesin bailing.

Kaluwihan Enterprise

Luwih saka 15 Taun Pengalaman

Kita duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing pelletizing ekstrusi plastik, daur ulang plastik lan sistem cuci.Kaluwihan unik sistem pelletizing plastik kita desain meneng, output dhuwur, degassing apik lan efek Filter apik.Iki digunakake kanthi wiyar kanggo sistem daur ulang film, garis granulasi film, pelletizing daur ulang bahan busa, lan daur ulang lan pelletizing sampah plastik liyane.

Kualitas apik banget

Garis cuci plastik kayata crusher kanthi resistensi tahan lan pemotong sing tajem, unit cuci, mesin pamisah utawa ngurutake, sistem pangatusan, lan sistem kemasan yaiku kualitas swara.Nduwe garis daur ulang cuci cuci botol PET, garis daur ulang cuci film plastik, garis cuci tutup listrik omah, bumper mobil lan macem-macem botol ngurutake / nglereni / ngumbah daur ulang.Kabeh garis iki wis digunakake akeh ing 40 negara.

Ngekspor menyang Akeh Negara ing saindenging jagad

Wong kita ngupayakake tujuan "profesional, apikan lan kontribusi" ing garis sistem daur ulang plastik.Peralatan kita saiki digunakake ing Eropa, Amerika Selatan, Asia Timur Laut lan Timur Tengah, lan negara liya kaya Jerman, Italia, Prancis, Inggris, AS, Rusia, Brasil lan Meksiko, uga ing Rusia, Indonesia lan Malaysia. .