page_banner

garis ngumbah film plastik

  • PP, PE film and PP woven bags recycling system

    PP, film PE lan PP anyaman tas sistem daur ulang

    Baris produksi kabeh iki digunakake kanggo ngremukake, ngumbah, dewater lan film PP / PE garing, tas tenun PP sing asale saka konsumen kirim utawa industri kirim.Bahan mentah bisa dadi film pertanian sampah, film pengepakan sampah dll.

    PURUI fitur baris ngumbah ing struktur prasaja, operasi gampang, kinerja apik, kapasitas dhuwur lan konsumsi kurang etc. Iku bakal nyimpen akeh energi lan pegawe.

    Sawise bahan mentah dikumbah kanthi apik lan garing, bakal mlebu ing garis pelletizing.Garis pelletizing bakal proses lan pelletize bahan mentahan kanggo nggawe pelet plastik becik kanggo produksi sabanjuré.Salah siji materi bakal didol utawa kanggo nggawe film anyar utawa tas.

  • Post-Agriculture Film Recycle Washing Plant

    Pabrik Cuci Daur Ulang Film Pasca Pertanian

    Post-Agriculture PE Film Washing Line Pemotongan film plastik, ngumbah, mesin daur ulang kanthi output dhuwur lan kemampuan resik sing apik banget (500kg / h nganti 6500kg / h) Garis daur ulang plastik kabeh digunakake kanggo ngremukake, ngumbah, dewater lan garing PP / PE film, PP anyaman tas Processing materi: garis ngumbah iki bisa digunakake kanggo PP anyaman tas, film lan PE tas sampah, film, materi packaging lan sawetara materi ngeculke liyane, film tetanèn (1mm), film LDPE industri karo susu lan bubuk, LDPE film omah kaca...