page_banner

produk

PP, film PE lan PP anyaman tas sistem daur ulang

Katrangan singkat:

Baris produksi kabeh iki digunakake kanggo ngremukake, ngumbah, dewater lan film PP / PE garing, tas tenun PP sing asale saka konsumen kirim utawa industri kirim.Bahan mentah bisa dadi film pertanian sampah, film pengepakan sampah dll.

PURUI fitur baris ngumbah ing struktur prasaja, operasi gampang, kinerja apik, kapasitas dhuwur lan konsumsi kurang etc. Iku bakal nyimpen akeh energi lan pegawe.

Sawise bahan mentah dikumbah kanthi apik lan garing, bakal mlebu ing garis pelletizing.Garis pelletizing bakal proses lan pelletize bahan mentahan kanggo nggawe pelet plastik becik kanggo produksi sabanjuré.Salah siji materi bakal didol utawa kanggo nggawe film anyar utawa tas.


Detail Produk

Tag produk

Video produk:

PP, film PE lan PP anyaman tas sistem daur ulang

Tata letak:

singleimg

1. Sabuk conveyer
2. Penghancur
3. Cuci gesekan horisontal
4. High kacepetan gesekan ngumbah
5. Tangki ngambang
6. Screw loader

7. Dewatering maching
8. Screw loader
9. Mesin cuci ngambang
10. Skrup loader
11. Pengering squeezer plastik

Fitur utama mesin cuci:

A. Cuci Gesekan Horizontal

Iki dirancang kanggo mbusak wedhi lan label kanthi efektif ing film kasebut.Bakal nambah banyu kanggo ngumbah.

Horizontal-friction-washing
High-speed-friction-washing

B. High kacepetan gesekan ngumbah

Iki dirancang kanggo mbusak wedhi label sing nempel ing film.Bakal nambah banyu kanggo ngumbah. (gambar)

C. Tangki ngambang

Bakal ngambang bahan mentah.Lan miturut kahanan bahan mentah, kita bisa nambah katup pneumatik kanggo mbuwang sampah lan pasir.Desain rantai stainless steel kanggo mbuwang sampah kanggo ngirit banyu.(Gambar)

Floating tank
Dewatering-machine

D. Mesin dewatering plastik

Mesin dewatering mbusak banyu reged, lemah, lan pulp sawise provious tank ngumbah ngambang, supaya minangka kanggo mesthekake banyu ing tank ngumbah sakteruse resik saéngga nambah kinerja reresik.
Kacepetan mesin dewatering yaiku 2000rpm mlaku kanthi lancar lan swarane sithik. (gambar)

E. Pengering squeezer plastik

Bakal digunakake ing pangatusan bahan mentah ing sistem cuci.Èfèktif mbusak banyu lan njaga Kelembapan ing 5%.Umume bakal nambah kualitas pangolahan pelletizing plastik sabanjure.(Gambar Squeezer)

Squeezer

Model:

Model NG300 NG320 NG350
Output(kg/jam 500 700 1000
Bahan mentahan Film lan benang PE, film PP lan benang Film lan benang PE, film PP lan benang Film lan benang PE, film PP lan benang

(kanggo nawakake gambar squeezer lan gambar bahan mentah)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita