page_banner

produk

Rong tahap plastik Film lan serat lan tas mesin Pelletizing

Katrangan singkat:

Kontrol sing gampang lan otomatis lan feed plastik alus.
Sabuk conveyor njaluk inter-lock karo shredding compactor.Sawise suhu jero compactor dadi dhuwur banget, lan ampere mundhak banget, conveyor sabuk bakal mandheg kanthi otomatis.
Katup pemotong kompaktor, sing bisa ngawasi kacepetan pakan materi supaya ora kompaktor cair.Desain kasebut mbantu banget kanggo nglereni keseimbangan.
Sistem degassing vakum kaping pindho sing bisa ngilangi gas lan uap banyu kanthi akeh.
Various sistem nyaring hydraulic njamin layar nyaring gedhe kanggo impurity.Tekanan stabil lan kacepetan ganti layar cepet.
Sistem pemotongan digunakake miturut fitur materi


Detail Produk

Tag produk

Video produk:

Gambar Bahan Pangolahan:

svd

Bahan Pangolahan:

HDPE, LDPE, LLDPE, PP, kayata film, tas, serpihan, rol film, film stretch, film nyusut, film multi-layer, potongan tas T-shirt
Foamed PE, EPS lan XPS: gulungan, tas, sheet, wadhah pangan, jaring buah, tutup
Tekstil: serat PP, rafia, sutra, benang, tas anyaman, tas jumbo

Fitur:

Sistem pelletizing terintegrasi compactor iki entuk manfaat saka bahan daur ulang tanpa pre-cutting
Compacting dilengkapi klep pemotong, sing digunakake kanggo ngontrol kacepetan pakan materi
Sistem vakum kanggo exhaust banyu utawa gas ing ombone gedhe
Filter layar hidraulik sing apik banget kanthi tekanan stabil kanggo non-stop, ora bocor
Ngirit daya kanthi output dhuwur (0.28kwh/kg)

Proses kerja umum:
1.Sabuk conveyor transfer materi menyang shredding compactor.
2.Sistem kontrol interlock antarane sabuk ngirim lan shredding compactor njamin imbangan dipakani tanpa compactor ilang.
3. Ing ngisor shredding compactor, ana siji cutter Papan.kanthi gaya centrifugal, bahan daur ulang bisa dipotong sadurunge pemotong rotary lan pemotong stasioner.
4. Sawisé iku, materi dadi menyang degassing meneng saka sisih compactor.
5. Kanthi pemanasan meneng, plastik dadi bahan semi-plastifikasi.
6. Banjur, bahan semi-plastik dipotong dadi pelet.

Parameter teknis utama:

Model ML75 ML85/SJ90 ML100/SJ120 ML130/SJ140 ML160/SJ180 ML180/SJ200
Diameter sekrup (mm) 75 Tahap pisanan 85

Tahap kapindho 90

Tahap pisanan 100

Tahap kapindho 120

Tahap pisanan: 130

Tahap kapindho: 140

Tahap pisanan: 160

Tahap kapindho: 180

Tahap pisanan: 180

Tahap kapindho: 200

L/D Tahap pisanan: 26 nganti 37

Tahap kapindho: 10 nganti 15

Output (kg/jam) 100-150 200-350 400 nganti 550 600 nganti 800 800 nganti 1000 1000-1200

Gambar mesin:

Extruder sekrup tunggal
ML Model Extruder (2)

Extruder daur ulang kaping pindho
ML Model Extruder (3)

Informasi Umum:

Jeneng model ML
output Plastik pelet/granules/damar/bahan baku plastik
bagean mesin Belt conveyor, cutter compactor, extruder utama, unit pelletizing, sistem pendingin, silo, kabinet
Bahan daur ulang PP/PE/LDPE/HDPE film, tas, serat
Range kapasitas 100kg / jam nganti 1200kg / jam
Cara pakan Conveyor, sistem roll driving
Diameter sekrup 75mm nganti 200mm
Screw L/D 26 nganti 33
Screw bahan baku 38CrMoAl utawa bimetallic
degassing Degassing alami, degassing vakum
Tipe pemotongan Vertikal pelletizing cara, tarik strip pelletizing
Tipe pendinginan Banyu adhem, hawa adhem
voltase Customized
Piranti opsional Detektor logam, sistem pendinginan banyu, silo pakan, sistem getaran
wektu pangiriman 40 nganti 60 dina
wektu babar pisan 13 wulan
Dhukungan teknis Tata letak mesin, tata letak instalasi, layanan insinyur luar negeri
Sertifikat CE / SGS / TUV / CO

Apa milih kita?

A.PURUI wis Produsèn profesional wiwit 2006. kita duwe departemen desain technical kita dhewe.Saben extruder dirancang miturut fitur materi.
B. Ngirit daya kanthi output dhuwur
C. Wektu njamin kualitas 12 sasi wiwit tanggal Bill of Lading.
D. Wektu pangiriman: 40 dina kerja nganti 60 dina
E. Kirim paket sing dijaluk
F.Machine instalasi ing dhuwur pesawat kasedhiya.Butuh udakara 5 nganti 7 dina kanthi ngrampungake siji wektu instalasi.Insinyur sing ditugasake ngatur pelatihan pangguna mesin, operasi mesin lan komisi.

Pambuka perusahaan:

Chengdu PuRui Polymer Engineering Co. Ltd minangka salah sawijining produsen mesin daur ulang plastik, extruder, granulator plastik lan peralatan tambahan sing gegandhengan ing China.Kaluwihan unik sistem pelletizing plastik kita desain meneng, output dhuwur, degassing apik lan efek Filter apik.Garis cuci plastik kayata crusher kanthi resistensi tahan lan pemotong sing tajem, unit cuci, mesin pamisah utawa ngurutake, sistem pangatusan, lan sistem kemasan yaiku kualitas swara.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita