page_banner

warta

Sugeng warsa enggal!Mesin daur ulang plastik PURUI

Ing 2022, iku taun anyar.Daur ulang plastik bakal ngadhepi kasempatan minangka upaya netral karbon dening kabeh counytries.

Suhu global terus mundhak, lan bencana alam ndadekake kita luwih menehi perhatian marang perlindungan lingkungan.Umume pamrentah ing kabeh negara, njaluk daur ulang kanggo sumber daya watesan, utamane kanggo daur ulang plastik.Sanajan sawetara daur ulang plastik ngrusak daur ulang, kayata botol plastik sampah.Nanging bakal nggawe mbalekaken sumber daya ageng tinimbang nggunakake bahan anyar.Umumé sawetara bagean anyar lan sawetara daur ulang lan regrind ditrima ing mechanical, safety kimia lan ono gunane kanggo kabeh wong ing donya minangka kita siji disambungake lan manggon ing donya.

Ing taun anyar, mesin pelletizing plastik kita ndadekake sawetara dandan, kaya kontrol aman, instalasi online, layanan sawise Advertisement lan kapasitas nambah, lan sapiturute kontrol aman pisanan bagean listrik nggunakake merek internasional, lan kapasitas luwih gedhe.Kapindho, bantuan instalasi online bakal dadi alat sing apik amarga virus pandemik isih nggegirisi ing saindenging jagad.Katelu, respon sing apik lan cepet saka layanan sawise adol nggawe umpan balik sing apik saka pelanggan anyar lan biasa.Forthly kapasitas nambah saka extruder ndadekake mesin luwih competitive lan regane dhuwit.

PURUI wis diadegake wiwit taun 2006, kanthi pengalaman lan teknologi canggih ing mesin daur ulang plastik kaya garis cuci botol HDPE lan PET lan mesin pelletizing, film LDPE lan HDPE, film PP lan garis cuci tas lan mesin pelletizing.Kanggo informasi luwih lengkap, please aran gratis kanggo hubungi kita.


Wektu kirim: Jan-17-2022