page_banner

warta

Mesin plastik anyar kaya PE lan PPRpipes lan pipa PVC

Sawise Festival Musim Semi sing dawa lan seneng, kita bali kerja.

 

Taun Anyar iki kita wis ngembangake macem-macem produk.Saka mesin daur ulang plastik nganti mesin nggawe produk plastik.Ora mung garis cuci plastik, garis pelletizing, nanging uga pipa PVC, PP, PE PE-RT PPR lan mesin nggawe profil.Kita kerja sama karo Beier ing mesin anyar kanggo pipa PVC, PP, PE PE-RT PPR lan mesin nggawe profil.

 

Pipa lan mesin nggawe profil wis diwasa lan kanthi teknologi dhuwur.Dheweke wis diekspor menyang saindenging jagad, kanthi layanan sawise adol lan sadurunge layanan adol.Muga-muga bisa menehi proyek sing dipercaya lan marem kanggo sampeyan pelanggan anyar utawa pelanggan biasa.

 

Ing daur ulang plastik lan mesin nggawe plastik, kita bakal menehi rencana sing paling apik lan cocog karo rega sing apik kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah daur ulang plastik lan produk anyar sing berkembang.

 

Ing ngisor iki sawetara rincian mesin kanggo referensi sampeyan:

1.PE solusi ekstrusi efisiensi dhuwur kacepetan dhuwur

 

  • Grumbulan spiral paling luweh ningkatake output extruder
  • Sistem kontrol suhu sing akurat njamin kinerja leleh materi
  • Desain meneng unik entuk plasticizing luwih apik lan produk kualitas dhuwur
  • Gearbox sing dirancang kanthi tepat kanthi torsi dhuwur sing stabil
  • H Pigura cetha kanggo nyuda geter extruder
  • Sistem operasi PLC majeng nyadari sinkronisasi lan produk berkualitas tinggi.
  • Nganggo suhu banyu otomatis lan kontrol tingkat lan saringan independen khusus ing loro vakum lan cooling tank
  • Nawakake unit haul-off sing stabil kanthi 2-12 ulat
  • Nyedhiyakake pilihan pemotongan saw lan chipe gratis
  • Konsumsi energi sing sithik lan kinerja sing apik lan pangopènan sing gampang

 

 

Model Range pipa Model Extruder Daya motor extruder (kW) Output maksimal (Kg/h)
BRD -63 20-63 BRD60/38 90 450
BRD-110 20-110 BRD60/38 110 500
BRD-160 40-160 BRD60/38 110 680
BRD-250 50-250 BRD75/38 160 1000
BRD-450 160-450 BRD90/38 250 1100
BRD-630 280-630 BRD90/38 280 1300
BRD-800 315-800 BRD120/38 315 1300
BRD-1200 500-1200 BRD120/38 355 1400
BRD-1600 1000-1600 BRD90/38 & BRD90/38 250+250 2000
BRD-2000 1000-2000 BRD90/38 & BRD90/38 280+280 2200

 

2.Lini produksi pipa PP-R multi-lapisan

Baris iki wis kasil diproses ing Jerman lan Timur Tengah, akeh wareg lan disetujoni dening pelanggan.

 

Pipa PPR bisa digunakake kanggo pemanasan lantai, pemanasan pusat omah lan industri, transportasi industri (cairan lan gas kimia), transportasi banyu ngombe, aplikasi khusus, transportasi banyu panas lan adhem.

Kaluwihan:

  • Meneng extruder adopts L / D = 38, pindho sirah nyawiji, struktur kapisah, nggawe plastik materi nyawiji dening 100% sadurunge ngetik sirah tutul.Bukak alur spiral ing mburi feed kanggo nambah asil 30%
  • Kepala cetakan nganggo desain spiral tanpa fenomena hysteresis, sing bisa ningkatake kualitas bahan pipa.Lengan tetep yaiku desain cakram khusus, njamin pipa ekstrusi kecepatan tinggi
  • Kothak vakum kaping pindho minangka kontrol mandiri lan makarya kanthi trep kaya baris siji
  • Traktor dual punika kontrol temen sawijining, minangka trep kanggo operasi minangka baris siji, karo piranti watesan trek ndhuwur, kang bisa njamin roundness saka pipe.
  • Pemotong ganda yaiku pemotongan tanpa chip kanthi kontrol mandiri lan gampang dioperasi.

 

Parameter utama:

Model   60/38 75/38 90/38 120/38
Aplikasi Bahan mentahan Kapasitas maksimal
Pasokan banyu lan gas PE 500 650 1100 1350
Lapisan antistatik PR-RT 400 600 1000 1200
Pemasangan pipa PPR 350 520 800 1100
Drainase lan Sewage PP 350 520 800 1000

 

3. Mesin pipa PVC

Aplikasi: pipa banyu tekanan, sistem pipa limbah, sistem pipa drainase, peralatan listrik lan pipa teknik telekomunikasi

 

Parameter teknis utama

 

Diameter pipa

16-40 pipo pindho

16-63pipa pindho

50-160

75-250

110-315

160-450

315-630

Extruder kru kembar kerucut

SJZ51/105

SJZ65/132

SJZ65/132

SJZ65/132

SJZ80/1156

SJZ80/156

SJZ92/188

Motor utama (kW)

18.5AC

37AC

37AC

37AC

55AC

55AC

110AC

Kapasitas maksimal

100-120

280-350

280-350

280-350

400-550

400-550

700-800


Wektu kirim: Feb-14-2022