page_banner

warta

Upaya PURUI ing Mesin Daur Ulang Plastik

Terus nglawan COVID19, kita wis nganggo topeng meh telung taun.

Akeh ahli fashion sing nganggep topeng minangka barang fashion anyar, dicithak kanthi pola, nempel logo, masang gesper aromaterapi lan nggantung rantai topeng, nggawe usaha gedhe ing macem-macem desain.

Umume topeng pisanan sing dienggo wong amarga epidemi wis ilang Ilustrasi

Kanthi urip terus maju, pencegahan epidemi mboko sithik dadi pakulinan.topeng wis diganti saka pasokan medis frekuensi rendah dadi barang konsumen sing obah Cepet saben dina ing kognisi umum.

Miturut laporan majalah ilmu pengetahuan lan teknologi lingkungan, jumlah topeng sing digunakake lan dibuwang ing saindenging jagad saben wulan wis tekan udakara 129 milyar, sing paling akeh yaiku topeng sing digunakake.

Topeng sampah ing rumah sakit bakal digunakake minangka limbah medis lan bakal dibakar ing suhu dhuwur dening perusahaan limbah medis profesional;Topeng sampah sing diasilake koleksi urip warga durung kalebu ing proses perawatan sampah medis sing ora mbebayani.Biasane dirusak kanthi insinerasi utawa landfill bebarengan karo sampah domestik.

Perusahaan Purui nggawe lan ngrancang mesin daur ulang plastik sampah.mesin iki contributing Ngartekno kanggo abang sampah plastik lan lebu plastik marine akibat.Bisa mbantu para pendaur ulang saka tingkat produksi lan konsumsi (sing diarani "hulu") nganti tingkat daur ulang lan manajemen sampah (sing diarani "hilir") tingkat.

Mesin daur ulang plastik banyu kanggo daur ulang popok popok non-dirajut PP, sandhangan protèktif lan granulator daur ulang sing ditiup, kanthi output 200-1200kg saben jam, sing sesuai karo standar listrik Eropa lan proses daur ulang.

Sisa popok kain non-woven PP, sandhangan protèktif, granulator daur ulang sing ditiup, kalebu compactor, extruder film, stasiun hidrolik, sistem ganti layar, sistem pelletizing, sistem pangatusan lan peralatan liyane.

PURUI minangka model telu ing siji sing dirancang khusus kanggo daur ulang plastik sampah lan solusi siji langkah sing efisien.

 


Wektu kirim: Feb-22-2022