page_banner

warta

kenapa milih sistem filtrasi self-cleaning?

Perusahaan PURUI nggawe lan ngrancang jinis anyar sistem filtrasi ngresiki dhewe nganggo teknologi riset lan pangembangan paling anyar, sing bisa mujudake ekstrusi siklik non-stop, utamane cocok kanggo granulasi plastik polusi abot.Sistem filtrasi paling anyar bisa nambani lan mbusak nganti 5% saka impurities ing nyawiji.Kotoran sing bisa dipisahake kalebu kertas, serpihan kayu, aluminium, plastik sing ora leleh, lan karet.Pangowahan layar tradisional kudu ngganti Filter logam reged ing wektu, nalika sistem Newest wis terus-terusan kinerja nyaring lan kanthi otomatis mbusak impurities ing lumahing alloy plate Filter, karo akurasi efektif nganti 120 bolong.Tekane saka PURUI Newest poto-cleaning Filter wis temen maujud produksi luwih efisien garis pelletizing karo output luwih saka siji ton saben jam.

filtration system without filter

Fungsi khas:
♦ Ora ana layar panyaring sing dibutuhake, lan layar panyaring paduan nduweni umur layanan sing dawa;
♦ filtrasi terus-terusan dipercaya, tekanan stabil;
♦ Ngrampungake karya ngresiki diri ing rongga panyaring, sing ramah lingkungan lan ora ngrusak udhara;
♦ Tumindak scraping otomatis kanggo mesthekake terus-terusan ngresiki layar panyaring;
♦ Ngurangi limbah cair nalika impurities dibuwang;
♦ Layar bisa gampang diganti ing 30 menit;
♦ Akurasi filtrasi bisa tekan 120 meshes, sing bisa nambani lan mbusak 5% impurities;
♦ Saluran aliran cendhak lan area panyaring gedhe nyuda tekanan mburi kamar panyaring;
♦ Area filtrasi sing luwih gedhe, nganti 2,32 yuta mikropori;
♦ Kontrol PLC nyadari otomatisasi lengkap.
Bahan: serpihan botol HDPE
Kotoran: aluminium foil 2% + label 1%
Model: Single screw ring water pelletizing line + self-cleaning filterself-cleaning system
rincian ditampilake ing Video:


Wektu kirim: Nov-29-2021