page_banner

produk

PP Jumbo bag Shredding Crushing Washing Drying Pelletizing Recycling Machine

Katrangan singkat:


  • Bahan pangolahan:Botol HDPE saka botol deterjen, botol pestisida, botol susu lsp.
  • Jumlah Pesanan Min:1 atur
  • Sertifikasi: CE
  • Bahan mentah sing digunakake kanggo nggawe mesin:stainless steel 304, baja karbon lan liya-liyane
  • Merk komponen listrik:Schneider, Siemens lsp.
  • Merk motor:Siemens beide, Dazhong etc, minangka saben requirement customer, kita bisa nggunakake Siemens utawa ABB, WEG
  • model:PP(Qx-1000)
  • Bahan ngumbah:PP Jumbo Bag
  • Kapasitas:1000kghr
  • Merk Motor:SIEMENES BEIDE/WEG/ABB/SIEMENS
  • Merk Inverter:SIEMENS
  • Merek Shaft:NSK/SKF
  • Tipe Baja:Stainless Steel/Baja Karbon
  • Paket:Kapal Dijaluk
  • Merk :PURUI
  • KODE HS:84778000
  • Detail Produk

    Tag produk

    Bahan Proses Mesin Daur Ulang PURUI:

    Garis cuci bisa digunakake kanggo tas anyaman PP, tas sampah film lan PE, film, bahan pengepakan lan sawetara bahan longgar liyane, film pertanian (1mm), film LDPE industri kanthi susu lan bubuk, film omah kaca LDPE.Film kemasan panganan, film pertanian, omah kaca nggunakake film, film digunakake ing lapangan minyak, tas PP, film PE, tas anyaman PP, film nyusut LDPE, pirang-pirang film, film alam utawa film sing dicithak abot, tas semen, tas berminyak, tas kotor

     

    Kaluwihan Mesin Daur Ulang PURUI:

    1.Motong film plastik, ngumbah, mesin daur ulang kanthi output dhuwur lan kemampuan resik banget

    2.Whole plastik daur ulang baris digunakake kanggo ngremukake, wisuh, dewater lan garing film PP / PE, PP anyaman tas

    3. Struktur prasaja, operasi gampang, kapasitas gedhe, hemat energi, safety

    4. Kontrol otomatis, struktur kompak, kemampuan produksi sing apik, kemampuan resik sing sampurna

    5. Ngirit tenaga kerja lan hemat daya, kaya banyu lan listrik

    6. Sawise customer needed, PURUI uga nawakake sistem limbah terpadu

     

    Proses Kerja Mesin Cuci dan Mesin Pelet PURUI PP Jumbo Bag:

    Belt conveyor-Pre-shredder- manual sorter-belt conveyor-magnetik separator-plastik granulator/crusher-high speed friction washer-spiral feeder-twin shafts patting and separating tank-spiral feeder- floating tank- spiral feeder- 2 set squeezing dryer - interconnecting silo-ML160 / SJ180 tataran pindho extruder daur ulang

     

    Instruksi lan Gambar Detail Mesin:

     

    Bale Breaking Minangka film nyebar utawa tas jumbo hard kanggo transportasi, liyane lan liyane sampah plastik kethokan supplier milih kanggo compress film menyang jaminan.Wiwit daur ulang nindakake daur ulang plastik, dheweke kudu ngilangi bale kasebut.Pre-shredder kanggo break bail dening poros utama karo kethokan dawa output
    Remuk Kanggo mesthekake efisiensi ngumbah tas utawa film, supplier tansah tresna film / tas menyang 14mm kanggo 16mm kethokan.PURUI yang ditawarkan crusher adalah wet crusher.Ana 2 keuntungan nggunakake wet crusher.

    Ing tangan siji, kanggo wisuh kethokan dening banyu, ing tangan liyane, banyu bisa nyuda suhu dening pemotong crusher (beruang-resistance).

    Crusher bisa dilengkapi karo piring operasi Gampang dioperasikake kanthi pemotong ngasah

    Sistem Pre-Washing Trommelkaro muter drum cepet puteran, sampah amba bakal Filter dening bolongan drum muter.Sampah gedhe bakal ditransfer metu dening conveyor sabuk ngisor.

    Mesin bisa ngumbah udan lan garing.

    Bisa nglindhungi piso saka crusher kanggo mlaku wektu maneh lan luwih efisien.

    Sistem desan

    Dipakani khusus lan desain agul-agul ngumbah kanggo prewashing film ukuran gedhe

    Layar bisa mbusak paling reged lan 99% wedhi.

    Film sampah liwat mesin prewashing bisa nyuda 80% reged.

     

    ngumbah, Pisah lan Ngambang Twin shafts patting lan sistem pamisahanIng jero loro shafts amba muter ing tank puteran, materi bakal patting lan ngumbah karo misahake sampah caket.Tank ngambang

    Cuci lan pisahake bahan kanthi gravitasi materi lan gravitasi banyu.

    Ngirit banyu kanthi nggunakake rantai stainless steel, lan katup saluran Pneumatik

     

    NgempetPengering Ana siji sekrup gedhe sing dipasang ing squeezer.karo meneng puteran, materi bakal push lan compress.ing wektu iki, banyu metu saka saringan. Sawisé iku, kanthi panas saka gesekan bahan sampah, materi bakal digawe panas dadi semi-leleh.

    Liwat die / cetakan, materi bakal dikompres dadi bahan densify kanthi suhu dhuwur.

    Mesin iki konsumsi energi kurang lan kinerja pangatusan apik. Isi Kelembapan saka materi output bisa kontrol antarane 3% kanggo 5%

     

     

    Informasi Perusahaan

    Kapasitas 300-2000 kg / jam
    Aplikasi film packaging pangan, film tetanèn, omah kaca nggunakake film digunakake ing lapangan lenga, tas PP, film PE, tas anyaman, LDPE shrink film utawa heavy dicithak film, tas semen, tas lengo, tas reged
    Spesifikasi Penghancur plastik/ Crusher Plastik, Mesin Cuci Gesekan Kacepetan Dhuwur, Mesin Cuci Pengering Sentrifugal, Feeder Spiral, Tangki Ngambang, Feeder Spiral, Rong Batang Rotting Tank, Pemeras utawa Pemeras & Agglomerator. Gampang dioperasikake kanthi hemat daya
    Jinis Output crushing, ngumbah, dewatering, pangatusan, granulating lan packaging Kelembapan saka output final bisa ing 3% kanggo 5%.Material bakal diproses dening crushing, ngumbah, dewatering, squeezing & aggregating.Kelembapan saka output final bisa ing 2%.
    Layanan sawise-sales Insinyur kasedhiya ing instalasi

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita