page_banner

produk

seri TSSK punika Co-puteran pindho / Twin screw extruder

Katrangan singkat:

seri TSSK punika Co-puteran pindho / Twin screw extruder, iku paling populer twin screw extruder.nduweni kinerja campuran sing apik, kinerja ngresiki diri sing apik lan karakteristik konfigurasi modular sing fleksibel sing cocog kanggo ngolah macem-macem bahan.


Detail Produk

Tag produk

seri TSSK punika Co-puteran pindho / Twin screw extruder

IMG_4326

Gearbox sing luwih kuat, unsur sekrup sing luwih tepat menehi TSSK sawetara pangolahan sing luwih fleksibel lan jendhela operasi sing luwih akeh.Kita uga nyedhiyakake solusi individu miturut syarat khusus.Macem-macem unsur sekrup modular, tong, filtrasi cair lan sistem pelletizing bakal entuk paling akeh investasi sampeyan.

Karakteristik teknis:

Torsi dhuwur: Faktor daya dukung gearbox>=13
Presisi dhuwur: Akurasi poros output tetep konstan, sing njamin reresik sekrup cilik
Umur layanan sing dhuwur: Urip layanan kotak gear sing dirancang yaiku 72000hrs
Kacepetan dhuwur: Max.1800rpm
Kualitas dhuwur: reresik cilik nyuda bocor materi lan bali-aliran, wektu panggonan ing tong minyak lan nyukur gedhe banget.
Efisiensi dhuwur: Output 2-3 kaping luwih gedhe tinimbang extruder ukuran sing padha saka manufaktur domestik liyane.
Operasi sing trep: Layar tutul PLC kanthi antarmuka operasi sing jelas, operasi sistem sing gampang lan trep, nggabungake kontrol tambahan ing antarmuka.
Bhinéka saka bahan Processing: sawetara kacepetan sudhut bisa ketemu jinis prodhuksi bahan beda, kalebu bahan Crystalline, produk dye organik, produk film narik.

DSC02965
20140116_145222

Aplikasi:

Modifikasi ngisi: caco3 / bubuk talc / Tio2 / pangisi anorganik liyane
modifikasi ngisi digunakake ing injeksi, blow-molding, film (Siji lapisan utawa Multiple lapisan), aplikasi sheet lan kaset
Nguatake modifikasi: serat kaca dawa utawa cendhak / serat karbon
Persiapan master batch: master-batch ireng karbon / master batch warna / batch master fungsi khusus liyane
Telung jinis masterbatch Warna:
1) Masterbatch warna mono utawa SPC (konsentrasi pigmen tunggal): gabungan polimer kanthi siji pigmen lan biasane tanpa lilin lan aditif
2) Masterbatch Tailor-Made utawa pewarnaan Custom: nyampur pelet masterbatch warna Mono sing beda kanggo entuk warna sing dikarepake pelanggan
3) Masterbatch khusus: nyampur polimer lan sawetara pigmen lan aditif
Modifikasi campuran: bahan termoplastik/Elastomer
Bahan kabel: bahan kabel PVC/bahan kabel halogen nol/bahan kabel khusus

Parameter teknis:

model TSSK-20 TSSK-30 TSSK-35 TSSK-50 TSSK-65 TSSK-72 TSSK-92
Diameter sekrup (mm)

21.7

30

35.6

50.5

62.4

71.2

91

Kacepetan Rotary (RPM)

600

400

400/600

400/500

400/500

400/500

400/500

Daya Motor (Kw)

4

11

11/45

37/45

55/75

90/110

220/250

L/D

32-40

28-48

32-48

32-48

32-48

32-48

32-40

Kapasitas (Kg/H)

2-10

5-30

10-80

20-150

100-300

300-600

600-1000


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita