page_banner

produk

Botol deterjen botol HDPE lan garis cuci botol susu mesin daur ulang plastik

Katrangan singkat:

Mesin cuci botol HDPE bisa digunakake kanggo daur ulang daur ulang botol susu HDPE, garis cuci botol deterjen HDPE, daur ulang botol insektisida HDPE.Bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.Kita bakal menehi solusi sing paling apik kanggo nggayuh pangarepan pelanggan.


  • Bahan pangolahan:Botol HDPE saka botol deterjen, botol pestisida, botol susu lsp.
  • Jumlah Pesanan Min:1 atur
  • Sertifikasi: CE
  • Bahan mentah sing digunakake kanggo nggawe mesin:stainless steel 304, baja karbon lan liya-liyane
  • Merk komponen listrik:Schneider, Siemens lsp.
  • Merk motor:Siemens beide, Dazhong etc, minangka saben requirement customer, kita bisa nggunakake Siemens utawa ABB, WEG
  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Garis cuci botol HDPE garis sederhana

    Garis cuci bisa disesuaikan dadi cendhak lan carter kanggo panjaluk.Kanthi sertifikat CE.

    Garis cuci botol HDPE, kita entuk akeh pengalaman saka proyek nyata kanggo para pelanggan saka saindenging jagad.

    Botol HDPE asale saka botol deterjen, botol susu lan liya-liyane ing bales. Garis cuci kita lengkap karo pembuka bale, pemisah magnetik, prewasher, crusher, cuci gesekan lan tangki ngambang lan cuci panas, pemisah label, sorter warna lan kabinet listrik.

    Kita wis ngrancang garis lengkap kanggo pelanggan daur ulang botol HDPE ing China lan negara liya.Miturut syarat pelanggan, kita bisa nambah utawa mbusak sawetara mesin tartamtu kanggo nggayuh target.

    1000 kg / h botol HDPE ngumbah tata letak garis prasaja

    1. Sabuk conveyer
    2. Trommel pamisah
    3. Sabuk conveyer
    4. Penghancur PSJ1200
    5. pangisi daya meneng horisontal
    6. Pangisi daya sekrup
    7.Medium kacepetan gesekan ngumbah
    8. Bak cuci piring A
    9. High kacepetan gesekan ngumbah
    10. Pengisi daya sekrup
    11. Cuci panas
    12. High kacepetan gesekan ngumbah
    13.Sistem nyaring banyu karo piranti dosis alkali

    14. Pangisi daya sekrup
    15. Mesin cuci panas
    16. Dewatering lan transmisi angin
    17. Mesin cuci panas
    18. High kacepetan gesekan ngumbah
    19. Pangisi daya sekrup
    20. Bak cuci B
    21. Mesin dewatering
    22. Pengering pipa panas
    23. Label pamisah
    24. Label pamisah
    25. Kabinet Listrik

    Fitur peralatan:

    1. Trommel

    Fungsi: Kanggo nyaring watu, bledug, logam cilik, lan ngeculake tutup lan bahan. Kanggo nyuda karya mudhun.

    Trommel
    Friction washing

    2. Kacepetan Tengah Gesekan ngumbah

    Kanggo gesekan wisuh kelet reged cilik ing flakes, kayata label etc. Kinerja uga kanggo mbusak reged cilik.

    3. Kacepetan High Gesekan ngumbah

    Kanggo gesekan wisuh flakes lan uncalan metu reged
    Kacepetan rotasi: 1200rpm,
    Bahan kontak bagean yaiku stainless steel utawa perawatan anti-karat,
    Pompa banyu tank

    High speed friction washing
    https://youtu.be/RHyZd_UD-Ds

    4. mesin dewatering

    Bisa mbusak banyu, potongan cilik lan wedhi nganti kelembapan 1%.Blades dilas nganggo paduan Anti-wear.

    5. Botol flakes label pamisah

    Èfèktif mbusak label ulig dicampur ing gendul flakes.

    PURUI HDPE flakes Labels separator

    Konsumsi garis cuci:

    barang Konsumsi rata-rata
    Listrik (kwh) 170
    Uap (kg) 510
    Deterjen pencuci (kg/ton) 5
    banyu 2


    Kualitas lan spesifikasi garis cuci PE

    Kapasitas (kg/jam) Buruh Kebutuhan uap (kg/jam) Konsumsi banyu (M3/h)
    1000 5 510 2.1
    2000 6 790 2.9
    3000 7 1010 2.8

    https://youtu.be/RHyZd_UD-Ds





  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita