page_banner

produk

SJ Series punika single screw extruder kanggo PP lan HDPE bahan kaku lan squeezed

Katrangan singkat:

The extruders meneng siji dikembangaké kanggo wangun banget dhasar saka extruder sing mung nyawiji lan mbentuk materi.Amarga biaya sing murah, desain sing prasaja, kasar, lan linuwih, mesin ekstrusi sekrup tunggal minangka salah sawijining mesin ekstrusi sing paling populer lan akeh digunakake kanggo kabeh jinis daur ulang plastik.


Detail Produk

Tag produk

Sistem pelletizing daur ulang ekstruder sekrup tunggal

IMG_6165

SJ Series minangka sistem pelletizing daur ulang ekstruder sekrup tunggal minangka sistem khusus lan dipercaya sing cocog kanggo daur ulang lan re-pelletizing.Nggabungke fungsi plasticization lan pelletizing kanggo siji langkah.Kayata ulig PE, PP gendul lan drum flakes lan sakabeheng lan squeesed film PE garing, uga ABS, PS, PP saka pallets sampah, kursi, Perkakas etc. Kapasitas bisa macem-macem saka 100-1100kg / h.

Fitur peralatan:

1. Kanggo pelletizing plastik kaku

kayata The meneng saka extruder dirancang khusus kanggo plastik comparatively ono racune beda karo kaping pindho nyaring.Bisa nindakake PP, PE, ABS lan PC plastik kaku lan sakabeheng squeezed PP, film PE.Laras bisa dadi cooling angin utawa cooling banyu.Lan jinis pelletizing bisa mbanyoni pelletizing, untaian pelletizing lan pelletizing ing jero banyu.

IMG_0336
IMG_9296

2.Kanggo sakabeheng lan squeesed pangatusan film PE PP.

Kelembapan bahan mentah kudu ing 5-7%.Iku karo silo gedhe karo meneng kanggo otomatis nransfer materi menyang sabuk, kang bakal nransfer bahan mentahan menyang extruder ing.

IMG_9277
IMG_9290

Mesin kasebut kanthi rong tahap kanthi efektif bisa nyaring impurities lan gampang pelletize bahan mentah ing sistem pelletizing mbanyoni.

Gambar kasus:

IMG_1868
IMG_1869

Miturut panyuwunan pelanggan, kita bisa nggawe sistem pelletizing kanggo strand pelletizing utawa pelletizing ing jero banyu.

ciri:

Kanthi desain majeng, output dhuwur, plasticizing apik, konsumsi kurang, lan transmisi gear spline, nduweni kaluwihan kayata gangguan kurang, mlaku stale, kapasitas prewangan apik lan umur dawa.

Model kanggo extruder tataran siji

Model SJ100 SJ120 SJ140 SJ150 SJ160 SJ180 SJ200
Diameter sekrup 100 120 140 150 160 180 200
L/D 18-42 18-42 18-42 18-42 18-42 18-42 18-42
kacepetan Rotary 10-150 10-150 10-150 10-150 10-150 10-150 10-150
Output (kg/jam) 250-350 300-400 500-600 600-800 800-1000 900-1200 1000-1500

Model kanggo extruder rong tahap

Model SJ130/140 SJ140/150 SJ150/160 SJ160/180 SJ200/200
Output (kg/jam) 500 600 800 1000 1000-1200

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita