page_banner

produk

SJ jinis mesin pelletizing kanggo PP PE plastik kaku lan squeezed plastik

Katrangan singkat:

SJ jinis mesin pelletizing kanggo PP lan PE plastik kaku lan squeezed plastik sawise squeezer plastik.Tumindak apik kanggo daur ulang flakes botol HDPE saka botol deterjen, botol susu HDPE, lsp.


  • Bahan pangolahan:Botol HDPE saka botol deterjen, botol pestisida, botol susu lsp.
  • Jumlah Pesanan Min:1 atur
  • Sertifikasi: CE
  • Bahan mentah sing digunakake kanggo nggawe mesin:stainless steel 304, baja karbon lan liya-liyane
  • Merk komponen listrik:Schneider, Siemens lsp.
  • Merk motor:Siemens beide, Dazhong etc, minangka saben requirement customer, kita bisa nggunakake Siemens utawa ABB, WEG
  • Bahan pangolahan:plastik kaku PP, PE flakes, ABS, PC, PA etc lan squeezed PP lan film PE
  • Kapasitas:100-1200kg / jam
  • Sistem degassing:Sistem degassing vakum sing apik.
  • Detail Produk

    Tag produk

    Video:

    Informasi umum:

    SJ mesin pelletizing utamané kanggo daur ulang plastik kaku, kayata ulig utawa regrind PE, PP, PS, ABS, PC, PA6 etc. Sing plastik kaku asalé saka kluwarga Perkakas, HDPE drum kanggo lenga lan bahan bakar, HDPE botol susu, deterjen lan botol sampo, lan liya-liyane. Uga bisa daur ulang PE garing sing wis dikumbah lan diperas, film PP lan plastik alus.

    Aplikasi:

    l ulig utawa regrind PE, PP, PS, ABS, PC, PA6

    l Film PP lan PE sing wis dikumbah.

    Fitur:

    1.Two kaping nyaring bakal njamin kualitas pelet.Ukuran bolong nyaring tahap pisanan bisa nggunakake 60mesh.Tahap kapindho nyaring bolong bakal 80-100mesh.
    2. Sistem degassing vakum sing apik.Kita nggunakake pompa vakum mbanyoni ing garis pelletizing.Ekstrak gas sing kesel saka extruder lan mlebu ing silinder banyu kanggo nyaring.
    3. Desain meneng khusus kanggo bahan tartamtu.
    4. Pemanas sing digunakake ing tong minyak paling apik lan dipercaya ing China kanthi wektu layanan sing dawa.
    5.Pelletizing cara iku opsional.Pelletizing mbanyoni cocok kanggo film PP lan PE, dene kanggo pelletizing untaian bisa digunakake ing PP PE lan PC lan ABS lan PA.Uga pelletizing ing jero banyu bakal universal.Kabeh cara pelletizing bakal gampang kanggo njaga lan wektu layanan dawa.
    6. Merek motor apik lan kotak gear torsi dhuwur sing berkualitas.Kita nggunakake motor merek paling apik ing China, Dazhong, lan WEG kanthi sertifikasi UL, motor ABB, lan motor Siemens opsional.Komponen listrik nggunakake merek internasional Schneider utawa Siemens.Kontrol suhu OMRON.Kontrol PLC Siemens kasedhiya.Cara proteksi listrik sing apik ing mesin kasebut.
    7. Nice desain kanggo safety lan panggunaan ing tanduran.Kita duwe kontrol kualitas sing ketat.

    Kita wis ana ing lapangan pelletiizng plastik iki luwih saka 16 taun ngekspor menyang luwih saka 80 negara ing saindenging jagad.Kanthi akeh pengalaman lan buruh teknologi kanggo ngatasi masalah sampeyanmesin daur ulang plastik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan