page_banner

produk

Garis daur ulang botol HDPE kanthi ngurutake, crusher lan ngurutake warna, cuci panas lan fungsi garing

Katrangan singkat:

Garis cuci botol HDPE, kita entuk akeh pengalaman saka proyek nyata kanggo para pelanggan saka saindenging jagad.

Botol HDPE asale saka botol deterjen, botol susu lan liya-liyane ing bales. Garis cuci kita lengkap karo pembuka bale, pemisah magnetik, prewasher, crusher, cuci gesekan lan tangki ngambang lan cuci panas, pemisah label, sorter warna lan kabinet listrik.

Kita wis ngrancang garis lengkap kanggo pelanggan daur ulang botol HDPE ing China lan negara liya.Miturut syarat pelanggan, kita bisa nambah utawa mbusak sawetara mesin tartamtu kanggo nggayuh target.


Detail Produk

Tag produk

Video produk:

Tata letak garis cuci botol HDPE

PET-bottle-washing-line

1 Pangisi daya plate chain
2 Bale opener (4 shaft)
3 Pemisah magnetik
4 Sabuk conveyer
5 Trommel pamisah
6 Sabuk conveyor
7 Prawasher
8 Layar Filter banyu
9 Tangki banyu
10 Sabuk conveyer
11 Platform ngurutake manual
12 Sabuk conveyor

13 PSJ1200 Crusher
14 Pangisi daya sekrup horisontal
15 Pangisi daya sekrup
16 ngumbah gesekan kacepetan medium
17 Wadah cucian A
18 ngumbah gesekan kacepetan dhuwur
19 Pangisi daya sekrup
20 Cuci panas
21 ngumbah gesekan kacepetan dhuwur
22 Sistem nyaring banyu kanthi piranti dosis alkali
23 Pangisi daya sekrup

24 Mesin cuci panas
25 Dewatering lan transmisi angin
26 Mesin cuci panas
27 ngumbah gesekan kacepetan dhuwur
28 Pangisi daya sekrup
29 Wadhah cuci B
30 ngumbah gesekan kacepetan medium
31 Mesin dewatering
32 Pengering pipa panas
33 Label pamisah
34 Label pamisah
35 Kabinet Listrik

Fitur peralatan:

1. Pambuka Bale

Desain anyar, kanthi papat poros kanthi efektif mbukak bale botol PE Ketebalan piring awak: 30mm, digawe saka baja karbon anti-nyandhang glathi sing bisa diganti, loro-lorone nganggo bolt pemblokiran

Bale-opener
Trommel

2. Trommel

Kanggo nyaring watu, bledug, logam cilik, lan ngeculake tutup lan bahan.

3. Kacepetan Tengah Gesekan ngumbah

Kanggo gesekan wisuh teken reged cilik ing flakes, kayata label etc.

Friction-washing
High-speed-friction-washing

4. kacepetan High Gesekan ngumbah

● Kanggo gesekan wisuh flakes lan uncalan metu reged
● Kacepetan rotasi: 1200rpm
● Bahan kontak bagean yaiku stainless steel utawa perawatan anti-karat,
● Water tank water pump

5. Mesin dewatering

Bisa mbusak banyu, potongan cilik lan wedhi nganti kelembapan 1%.Blades dilas nganggo paduan Anti-wear.

PURUI-PE-botles-dewatering-machine
PURUI-HDPE-flakes-Labels-separator

6. Botol flakes label pamisah

Èfèktif mbusak label ulig dicampur ing gendul flakes.

Konsumsi garis cuci:

barang Konsumsi rata-rata
Listrik (kwh) 170
Uap (kg) 510
Deterjen pencuci (kg/ton) 5
banyu 2

Kualitas lan spesifikasi garis cuci PE

Kapasitas (kg/jam) Daya diinstal (kW) Spasi sing dibutuhake (M2) Buruh Kebutuhan uap (kg/jam) Konsumsi banyu (M3/h)

 

1000 490 730 5 510 2.1
2000 680 880 6 790 2.9
3000 890 1020 7 1010 3.8

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan